top of page

BEKIJKRECENSIES

"Ellen heeft onlangs op onze bruiloft gedraaid en het was fantastisch! Ze weet heel goed de mood van het moment in te schatten en heeft iedereen al vroeg op de avond aan het dansen gekregen. We hebben heel veel complimenten ontvangen over de muziek keuze en zijn haar enorm dankbaar voor haar bijdrage aan deze bijzondere dag. 
Bij een volgend feestje weten we Ella Red zeker weer te vinden, feest verzekerd!"
Tinca en Sander 
"Lieve Ellen, Wát een fijn feestje heb jij voor ons geregeld. Met jouw steeds exacte timing heb jij de sfeer fantastisch aangevoeld. Ik heb alleen maar complimentjes aan jouw adres gehoord. Dikke dankjewel! X"
Nicole & Joost 
"In 1 woord: geweldig! We hebben genoten van Ella Red's set op ons huwelijk en hebben enorm veel complimenten mogen ontvangen over haar muziekkeuze van onze gasten! 

Ze heeft de sfeer in de zaal perfect aangevoeld en onze avond onvergetelijk gemaakt!"  

Mariëtte 
"Wat een sfeer en wat een lekkere muziek! Ella maakt onze vrijdagavondborrel!"
Daan Smeltzer  (Cafe Stan & Co)
"Onwijs goede DJ! Op alle vlakken heel fijn m.b.t. het contact. Een echte liefhebber van muziek en kijkt vooraf samen naar de mogelijkheden. Weet perfect de juiste sfeer aan te voelen/ te creëren. Wij hadden een erg divers gezelschap en iedereen was zó lovend, erg knap! Als wij in de toekomst weer een DJ nodig hebben, gaan wij 100% zeker weer voor haar."
Tom en Leontien van Wijk 
"Op zaterdag 1 april hebben we een prachtig feest gehad in Gouda Studio's. We waren met ongeveer 70 personen van alle leeftijden. Ellen heeft vanaf half negen tot half twee gezorgd voor een perfecte muzikale mix op vinyl en voelde de sfeer perfect aan. Het was een topavond, mede dankzij de geweldige bijdrage van Ellen. Aanrader!"
Gijs van der Laan 

Lees alle recensies op Gigstarter.

bottom of page